Home Over de Funcarrun Edities Evenementen Inschrijven Nieuws Webshop Faq Bedrijfsuitjes Inloggen
☰ Menu
De Avonturenrit
Event | Kickoff 24 mei 2021
De officiele kickoff van de Funcarrun


Inschrijven EvenementIntroductiedag rondom AmsterdamWij organiseren op 24-05-2021 (2e pinksterdag) een coronaproof evenement als introductiedag. De route zal jullie rondom Amsterdam laten rijden, de start ligt in Haarlem en het thema van deze rit houden we nog even geheim.

Bij de start krijgt ieder team een opdrachtenblad met kaart mee, waarna een leuke tocht van minimaal 120 tot 180 kilometer gereden moet worden om de opdrachten goed uit te voeren.

De hoofdprijs van deze rit is een inschrijving voor een meerdaagse editie van de Funcarrun naar keuze, geldigheid van deze prijs is 2 jaar. (het winnende team wordt op de hoogte gebracht via het emailadres van deelname)

Verder ontvangen jullie bij de start een promotiepakket van de avonturenrit, inclusief van een ’drankje to go’.

Deze corona veilige dag houdt rekening met de volgende maatregelen omtrent Covid-19:
- 1,5 meter afstand houden van elkaar
- Geen handen schudden
- Geen samenkomst onder het genot van een kop koffie op bv. het terras.
- In de Funcarrun shop/marktkraam alleen betalingen mogelijk via PIN
- Geen Fysieke finish, elke teamcaptain stuurt om kans te maken op de hoofdprijs voor 21:00 uur de opdrachten en foto’s in.

Mochten er veranderingen komen in richtlijnen, zoals het openen van de horeca of de terrassen, dan kunnen we misschien 1 of meerdere regels laten vallen.

De kosten voor deze introductiedag zijn slecht €34,95 per team. Vooraf reserveren is noodzakelijk, er is namelijk slechts plek voor 100 teams.

Voor deze editie worden geen eisen gesteld omtrent leeftijd van het deelnemende voertuig.
Proloog editie Hanzesteden
Van 20 tot 23 september 2021 is het dan echt zover; de 1e editie van de meerdaagse Funcarrun, met het thema Hanzesteden. De route van dit evenement voert ons door Duitsland en zelfs Polen is onderdeel van de route.

Op 19 juni 2021 organiseren wij de proloog van deze rit en blijven wij, zoals de coronaregels ons voorschrijven, in Nederland. Ons eigen land heeft ook een aantal interessante en mooie Hanzesteden. Wil je dus een keer uitproberen of de Funcarrun iets voor jou is? Dan kan je hier de sfeer proeven en de avonturenrit samen met ons aangaan.

Ook is het een goede voorbereiding voor reeds ingeschreven teams die met ons meegaan in september van dit jaar. Elk team dat interesse heeft in het winnen van de hoofdprijs bij de meerdaagse editie kan hier geen verstek laten gaan.

Bij de start ontvangen jullie een opdrachtenblad met kaart, lever deze in voor 21:00 uur op de Finish locatie (vermeld op opdrachtenblad en kaart)

De hoofdprijs van deze rit (19 juni) is een inschrijving voor een meerdaagse editie van de Funcarrun naar keuze,geldigheid van deze prijs is 2 jaar.

Bij dit evenement zullen alle dan geldende coronaregels in acht worden genomen.

De kosten voor deze proloog zijn slechts €34,95 per team. Vooraf reserveren is noodzakelijk, er is namelijk slechts plek voor 100 teams. De startlocatie ligt in de provincie Utrecht, de exacte locatie van deze rit laten we de ingeschreven teams weten op 1 juni 2021.

Voor deze editie worden geen eisen gesteld omtrent leeftijd van het deelnemende voertuig.Inschrijven


Evenenemt :

Naam :

Telefoonnummer :

E-Mail adres :

Kortings-code :
Over ons
Bedrijfsuitjes
Met dank aan...

Algemene voorwaarden
Contact

© Funcarrun V.O.F., 2020