Home Over de Funcarrun Edities Evenementen Inschrijven Nieuws Foto's Webshop Faq Bedrijfsuitjes Inloggen
☰ Menu
De Avonturenrit
Event | Proloog 19 juni 2021
De proloog voor de Handelsroute van Hanze

Edities

Bijna is het zover: de allereerste editie van de Funcarrun zal plaatsvinden van 24 tot en met 27 mei 2021.

De allereerste editie staat in het teken van één thema: de Eerste Wereldoorlog. Hoe de rit en de opdrachten er precies uit gaan zien, is natuurlijk nog een verrassing. Wel is het zeker dat de rit langs belangrijke monumenten en door mooie natuurgebieden gaat en dat de geschiedenis van Europa voorop zal staan bij het vervullen van de opdrachten.
UPDATE: In verband met de Covid-19 maatregelen is de eerste editie komen te vervallen.

Behalve de eerste editie is er ook al een tweede rit met een geheel ander thema, namelijk de handelsroute van de Hanzesteden. De tweede Funcarrun zal plaatsvinden van 20 tot en met 23 september 2021. Men kan zich hieronder inschrijven voor beide edities.


Deze meerdaagse tourritten hebben opdrachten verspreid over interessante plekken in Europa, zoals monumenten of plaatsen met een bijzonder verhaal. Hierdoor krijgen de teams een goed beeld van de bezochte Landen in het Thema van de rit. Het unieke van de Funcarrun is dat dat de opdrachten leiden naar oriëntatiepunten, waardoor de teams zelf hun route kunnen uitstippelen.

De routes zullen uitdagend zijn, maar zeker begaanbaar voor elke auto, gezien de deelnemende voertuigen immers minimaal 20 jaar oud zijn. In de reis van vier dagen wordt elke dag ongeveer 300km afgelegd. Snelwegen worden zoveel mogelijk vermeden en de finish vindt iedere dag plaats op een gezellige plek waar de opdrachten kunnen worden ingeleverd. De winnaar van de dag wordt hier ook bekend gemaakt en het klassement bijgewerkt.

Uiteindelijk heeft de Funcarrun één doel voor ogen: plezier maken terwijl er genoten wordt van de rit, de opdrachten, de gouden koetsen en de omgeving.
De route start in Nederland en voert ons via België, Frankrijk, Luxemburg en via wederom België terug naar Nederland. Het thema voor deze editie is de Grote Oorlog.Start : 24/05/2021
Landen: Luxemburg, Frankrijk, Belgie, Nederland
Maximaal aantal teams: 100


Inschrijven


Deze route zal ons door (Noord) Duitsland heen voeren richting Polen en weer terug via Duitsland naar ons eigen landje. Deze editie gaat over de handelsroute van de Hanzesteden.Start : 20/09/2021
Landen: Polen, Duitsland, Nederland
Maximaal aantal teams: 100


Inschrijven


Beide educatieve tochten zijn het beste op dit gebied en het avontuur is zeker aanwezig. Na afloop is jullie team helemaal op de hoogte van de geschiedenis van het gebied waar doorheen gereden is.De prijs is €275,- voor een team van 2 personen. Ieder extra teamlid is €50,-

Per inschrijving/team brengen wij €15,- administratiekosten in rekening.

Voor deze edities geldt een maximum van 100 teams.


InschrijvenOver ons
Bedrijfsuitjes
Met dank aan...

Algemene voorwaarden
Contact

© Funcarrun V.O.F., 2020